Du vill boka mig som fotograf

Hurra! Det är en ära att just du funderar på att välja mig till din fotograf!

 

Du har förmodligen redan klickat runt bland de bilder som jag har publicerat här på min webbplats men om du fortfarande är osäker på om jag är rätt val av fotograf för dig kan du kika på fler bilder på instagram.

Skicka din bokningsförfrågan via mitt kontaktformulär.

Efter bokningen får du en bokningsbekräftelse med priser och villkor. Jag finns för uppdrag främst i Värmland och Örebro län. För uppdrag i andra delar av Sverige tillkommer milersättning på priset för fotograferingen.


Var ska vi ta bilderna?

Jag är inriktad på utomhusfotografering men kan också erbjuda porträtt- och barnfotografering inomhus.

Jag kommer gärna till dig eller så bestämmer vi någon eller några fina platser i närområdet där vi träffas på överenskommen tid. Hos mig på Nobelvägen i Karlskoga finns en härlig park med grönytor, lekpark och utsikt mot Karlskogas största sevärdhet – Alfred Nobels Björkborn. Ett stenkast från mig finns också Rävåskullen med sin fantastiska lövskog – som en naturlig ateljé!

I Kristinehamn finns underbara omgivningar i Gustafsvik. Närheten till Vänern gör att det finns härliga sjönära miljöer och temperaturen på hösten är länge mild och skön.

Bästa tiden på året för fotografering är förstås de ljusa årstiderna, men en fin höst- och vinterdag erbjuder också möjligheter till minnesvärda bilder.

Om ni bokat en bröllopsfotografering, träffas vi i god tid före bröllopet,  provfotograferar och planerar in platser för porträttbilderna på er stora dag.


Vad kan du tänka på innan fototillfället?

Det mesta går vi igenom vid bokningstillfället och vid kontakterna inför fototillfället, men här är några punkter att komma ihåg:

  • klädval och eventuellt ombyten (exempelvis studentmössa vid balfotografering, extra kläder vid barnfotografering).
  • Ta med rekvisita om du önskar ha med det på bilderna (exempelvis favorit-babyskallran).
  • Tid! Boka in 1-2 timmar för fotograferingen. Då har vi tid att i lugn och ro prova oss fram till just de bilder som skapar dina finaste minnen!

Vad kostar det och hur många bilder betalar du för?

Du betalar ett paketpris (gäller privatperson). Här hittar du min prislista.

Du får alla bra bilderna från fotograferingen. Jag som fotograf väljer ut de bästa bilderna och skickar ett bildgalleri till dig via epost.

Jag brinner för hållbarhet, både privat och inom mitt företagande. Därför har jag valt att leverera dina bilder digitalt. Du bestämmer själv hur många utskrifter, förstoringar, fotoböcker eller liknande för privat bruk som du vill beställa. Jag förbehåller mig rätten att använda bilderna i min marknadsföring på exempelvis min webbplats om vi inte kommit överens om något annat. Däremot hjälper jag gärna till med att beställa utskrifter  eller skapa fotoalbum, allt så miljövänligt som möjligt såklart.


Vad gäller vid avbokning och hur får jag använda bilder?

Här hittar du information om Avbokningsregler och användningsrätt

Till sist…

Vi ska ha roligt tillsammans! Om vädret inte är med oss eller om du får förhinder av någon anledning så bokar vi om. Vi skapar dina finaste minnen tillsammans!

Nina