Priser

Porträttfotografering

För dig som vill ha porträtt på dig själv, din familj eller på dig och din käresta. 

Välj mellan en fotografering som varar ca 45 minuter och en större fotografering på ca 2 timmar. Det större paketet passar dig som är student och vill ta både studentbilder och balbilder och dig som vill föreviga familjen. 

  • Stora Porträttpaketet 2500:- inkl moms 

  • Lilla Porträttpaketet 1200:- inkl moms 

Du får alla bra bilderna från fotograferingen. Jag som fotograf väljer ut de bästa bilderna och skickar bildgalleriet till dig via epost.  


Bröllopsfotografering

Stort grattis till ert stundande bröllop! Om ni tycker om min bildstil så kan jag vara rätt fotograf för er. I mina priser ingår alltid ett möte i god tid före bröllopet där vi går igenom era önskemål, provfotograferar och planerar in en eller flera platser för era porträtt. Just nu erbjuder jag endast porträttfotografering och fotografering av vigseln. 

  • Porträttfotografering 4000:-

  • Porträtt och vigsel 6000:-

Du får alla bra bilderna från fotograferingen. Jag som fotograf väljer ut de bästa bilderna och skickar bildgalleriet till dig via epost.  


Utskrifter, förstoringar och album

Önskar du hjälp med att beställa utskrifter, förstoringar eller album efter fotograferingen hjälper jag gärna till med att ta fram rätt produkter för just dina bilder.


Presentkort

Gör någon glad och ge bort ett presentkort på en fotografering! Välj mellan de färdiga paketen eller ett valfritt belopp som vi skapar en skräddarsydd fotografering från. Ett presentkort passar bra att ge bort som förlovningspresent, julklapp till en blivande student, när en ny familjemedlem kommer till världen och bara till någon du tycker om <3


Boka fotografering

Hur du bokar en fotografering och hur en fotosession går till hittar du information om i Boka fotografering.


Företag och organisationer

Behöver du bilder till din verksamhet som du kan använda på webbplats, i nyhetsbrev, trycksaker med mera. Kontakta mig för offert.


Skicka en förfrågan